Indítsd el az alkalmazást és a profilodra kattintva a beállítások fülön megtalálhatod ezt az opciót.

FONTOS! Ha törlöd a felhasználónevedet, akkor minden eddig elért eredményedet töröljük, elvesznek a rangjaid, aranytallérjaid. Azokat visszaállítani nem tudjuk.